La gran família del futbol base provincial té un nou membre. A Vila-real s’ha estrenat el Club Deportivo Asfid, que naix de la mà del Centre Esportiu Asfid i que aquesta temporada competeix en prebenjamí i cadet, a més de tindre un amateur en Segona Regional. Amb Néstor Meseguer com ase-ssor esportiu, el club ofereix serveis integrals esportius i de salut per als seus jugadors i familiars.

Els més menuts, els prebenjamins, han iniciat la lliga amb huit xiquets i una xiqueta, amb un objectiu inicial d’aprenentatge, en el qual alguns dels jugadors comencen de zero i és la primera vegada que contacten amb el baló de manera federada. Amb entrenaments amb una metodologia molt focalitzada, pautes col·lectives i reglamentació en els partits en camps de futbol-8, estan absorbint molt ràpid tots els conceptes amb el treball de l’entrenador, Marcel, i de la resta del cos tècnic, sota la filosofia de que siguen feliços jugant i aprenent.

Amb el cadet es vol conjuntar un bloc en progrés, ja certament competitiu amb jugadors que procedien d’altres clubs de Vila-real, i que en aquesta edat encara formativa, han superat molt bé el no haver pogut desenvolupar la pretemporada i han canviat la tendència de vindre d’altres projectes amb dinàmiques negatives pel que fa als resultats, amb el treball de l’entrenador, David, i el seu cos tècnic. Tot i que l’objectiu principal és l’evolució de les facultats individuals i col·lectives dels joves, ja comencen a tindre alegries en els seus partits.