NOM DEL CLUB:

RENOMAR ELS PORTS FUTBOL CLUB.

ANY DE FUNDACIÓ:

2003.

PRESIDENT:

ROBERTO PRADES.

TERRENY DE JOC:

EL SERRITO (VILAFRANCA), FÀBRICA GINER (MORELLA), PLA DEL MIG-ULL (CINCTORRES) I MUNICIPAL (FORCALL).

EQUIPACIÓ:

VERDINEGRA.

NOMBRE D’EQUIPS:

HUIT.

Les xifres de despoblació continuen creixent a la comarca d’Els Ports, on fa perillar el futur dels pobles de l’interior provincial. Però iniciatives com el Renomar Els Ports FC, que uneixen solidaritat, treball i constància, donen una llum d’esperança per a fer possible un futur millor.

El modest club reuneix en les seues files xiquets i joves de totes les localitats de la comarca. La millor notícia d’aquesta temporada ha sigut l’augment de jugadors que els ha permés ampliar els equips en les diverses categories. En total han inscrit huit equips, des de la categoria prebenjamí fins a juvenil, entre els quals destaca el benjamí, quart classificat a tres punts del segon i amb dos partits menys.

El club té ja més d’un centenar de xiquets, una xifra molt important en comparació amb els números cada vegada més baixos de població a la zona.

Una entitat esportiva amb filosofia pròpia, que vol potenciar l’esport entre els més joves. Per això una qüestió important és facilitar a les famílies la inscripció dels menuts. Així, el club ha forjat una gran unió entre els pares i mares i les institucions públiques i privades. Gràcies a aquesta col·laboració, gran part de la financiació del club procedeix dels ajuntaments de la zona i d’empreses que se sumen amb patrocinis. Entre aquestes destaca l’aportació de Renomar, que s’ha convertit en el seu principal valedor. Aquesta fòrmula ha permés fixar unes quotes anuals molt baixes, la qual cosa fomenta que les famílies puguen inscriure els seus fills al futbol sense problemes econòmics. L’entitat assumeix a més el cost dels desplaçaments dels equips en bus, així els pares no es veuen obligats a viatjar els caps de setmana.