ENTRENADORS:

BORJA RODRÍGUEZ I HÉCTOR MONFORT.

PLANTER:

AITOR ORTEGA, ALEJANDRO SALES, MARC GIL,

PATRICK STAVARACHE, GUILLEM ÁLVAREZ, ALEJANDRO FONT, FERRAN PIQUERES, MARTÍ ADELL,

XAVI ÁLVARO, RUBÉN FABREGAT, FERRAN LLORENS, HUGO FONT, MIQUEL BATALLA, PAU CLIMENT

I HUGO QUESADA.

La bona organització en defensa i atac és una de les claus que persegueix qualsevol equip de futbol. La base d’un bon atac passa sempre per defendre en bloc i no deixar espais, eixe és un dels objectius de la #CanteraGrogueta. La tasca de l’entrenador passa per buscar l’equilibri entre els jugadors més ofensius i els defenses.

Un bon exemple d’un conjunt armònic és el benjamí D del Villarreal CF, dirigit per Héctor Monfort i Borja Rodríguez. L’equip groguet milita en el primer grup del Campionat Benjamí de Castelló de primer any, una lliga en la qual es troven molts dels millors equips de la provincia. Monfort va analitzar el moment pel que passa el seu equip i la seua trajectòria durant les 19 jornades disputades, que l’han portat al cinqué lloc. «Estem competint en tots els partis. L’equip està aprenent mol ràpid els conceptes que estem donant i en general estem molt contents amb el seu rendiment fins el dia de hui».

Els seus registres són impressionants. En 19 jornades han marcat 100 gols i han concedit només 39. Un treball col·lectiu que pot veure’s reflexat en els diversos entrenaments que realitzen a la Ciutat Esportiva del Villarreal CF. La rivalitat sana i el bon rotllo són les claus de l’equip groguet. Progressar i fer millorar el company és el lema del benjamí D. «Són un grup molt competitiu, sempre volen guanyar i donen el màxim d’ells. Per això el punt fort per a mi són les ganes que tenen de seguir millorant i creixent com a futbolistes i persones», puntualitza Monfort.

La relació entre els jugadors del conjunt groguet va arrancar tres temporades enrere. En la seua primera campanya com a jugadors del Villarreal CF van forjar una gran amistat que continua fins hui. L’ambient creat en l’equip groguet ha propiciat que la millora dels canterans groguets siga constant i exemplar. Més que un equip, ja és una familia, i els resultats ho confirmen.

L’entrenador groguet va destacar l’exce·lent relació i el companyerisme existent entre els seus jugadors: «són un grup que la majoria porten tres anys junts, excepte alguna incorporació. Això implica que es porten tots molt bé i es coneixen. L’ambient dins del vestuari és idílic. Són molt bons xics i es veu reflexat al camp».