Iberdrola i Mercadona s’uneixen per a promoure la mobilitat elèctrica a Portugal, a través de 40 punts de recàrrega distribuïts en els seus 20 establiments, situats en els districtes de Aveiro (5), Braga (2), Porto (12) i Viana do Castelo (1). Els punts de recàrrega s’integren en la xarxa de mobilitat elèctrica MOBI.E i tenen una potència de 22 kW.

La xarxa d’infraestructura de recàrrega, que passarà a ser operada per Iberdrola, s’ampliarà enguany en huit noves botigues, que disposaran de punts de recàrrega, instal·lats per la firma energètica.

Per a accedir a aquest servei els clients necessiten tindre una targeta d’un proveïdor d’electricitat per a la mobilitat elèctrica (CEME) i amb una tarifa de funcionament (OPC) de 0,02 euros/min. poden carregar el seu vehicle mentre fan la compra. Per al director d’ Smart Mobility d’Iberdrola Portugal, Pedro Torres, "aquesta aliança ens permetrà respondre a les necessitats dels nostres clients. Si volem canviar el mercat de l’energia, fent-lo més sostenible i net, hem d’ajudar als consumidors, ja que seran els nostres principals socis en aquesta transformació".

La directora regional d’Obres i Expansió de Mercadona Portugal, Marta Cortizas, afirma que "aquesta aposta redueix l’impacte mediambiental i ofereix als clients un servei eficaç i còmode". Com a part del seu compromís Sí a continuar cuidant el planeta, l’empresa busca alternatives sostenibles adaptades a la vida quotidiana