El parc natural del Prat de Cabanes-Torreblanca convida a participar en l’activitat Prat’s Birding Day, en la qual els participants tindran la possibilitat de descobrir quins ocells habiten i visiten el parc natural. Els responsables ensenyaran als participants qué recursos podem utilitzar per a distingir els ocells que albirem i com crear i compartir els llistats d’espècies que genere el parc. A més, durant una ruta guiada recorrent les llacunes de Torreblanca i una platja natural, intentaran descobrir i identificar les espècies d’ocells que es troben en el paratge.

Després del passeig ornitològic, duran a terme un taller en que elaboraran una safata que reculla els excrements dels nius d’oronetes i durant el que parlaran dels beneficis que ens aporten els ocells insectívors i de què podem fer nosaltres per ells.

Cita i reserva

La proposta tindrà lloc el 8 de maig, a les 10.00 hores, en l’Espai Natura (Torrenostra). El recorregut cobrirà 3,5 quilòmetres i la dificultat és baixa. La duració es de 2,5 hores de ruta, més 30 minuts de taller. Es una activitat gratuïta, però les places són limitades. La reserva es déu realitzar indicant nom, telèfon mòbil, població i nombre de persones (especificant menors en el seu cas) en el correu: parque_cabanes@gva.es i als telèfons 964 376 410 / 636 502 585. Es recomana roba i calçat adequats, aigua i prismàtics.