Els coneixements sobre la naturalesa i la biodiversitat que va deixar el naturalista i divulgador ambiental Félix Rodríguez de la Fuente es plasmen ara en una col·lecció de còmics infantils per a donar a conéixer entre els xiquets la riquesa natural de la Península Ibèrica. La nova col·lecció Las aventuras de Félix, de l’editorial Bold Letters, es basa en la sèrie de televisió El hombre y la tierra, dirigida per Rodríguez de la Fuente, metge i autodidacta en biologia, amb l’objectiu de conscienciar als més xicotets sobre el seu entorn i els altres sers vius de la naturalesa.

L’objectiu d’esta col·lecció de dotze llibres per a xiquets, basada en la sèrie televisiva, és posar en primer pla la naturalesa salvatge del territori nacional.

Riquesa mediambiental

Els còmics volen ressaltar la realitat que cal comptar, des del punt de vista biològic i natural, d’espècies com el llop, el linx i l’àguila, que cada vegada les tenim més arraconades, i el conte del que la realitat és tan bonic com el de ficció. Les històries estan basades en diferents punt de la Península Ibèrica i destaquen l’autòcton. A les històries es va explicant que la vida i la naturalesa perviuen en un equilibri i que, si d’alguna manera el transformem o modifiquem, les coses es trastornen.