La fase final dels XXXVII Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana de la modalitat d’escala i corda de la província de Castelló es van celebrar al trinquet Salvador Sagols de Vila-real, amb la presència de les escoles de Borriol, Almassora, Castelló, Vila-real i Onda.

Els títols els van guanyar els equips favorits, que no van donar opció a la sorpresa en les finals. L’escola d’Almassora va obtindre l’or en la categoria benjamí; Vila-real va vèncer en alevíns i infantils; mentre que Onda va fer el mateix tant en cadets com en juvenils.

UNA GRAN MILLORA / Es va poder observar com milloren alguns dels jugadors de la província en la finals i que garanteixen la renovació dels clubs castellonencs.

De fet, per medalles aconseguides, cal destacar que l’escola de Vila-real va obtindre dos ors, una plata i un bronze; l’escola d’Onda va alcançar un or i dos bronzes; Almassora va guanyar un or i una plata; Castelló, una plata i un bronze; i Borriol va aconseguir una plata.

Després de desenvolupar-se la totalitat de la competició, va lliurar els trofeus i les medalles el vicepresident de la Federació de Pilota Valenciana a la província de Castelló, Pedro López, al costat dels entrenadors de les diferents escoles finalistes.

CLASSIFICATS A L’AUTONÒMIC / Els equips d’Almassora de categoria benjamí, els de Vila-real de categoria aleví e infantil, i els d’Onda de categoría cadet i juvenil jugaran la fase final Autonòmica en la localitat d’Onda, la primera setmana de juny, amb els millors equips de les províncies de València i Alacant, que jugaran la segona fase al llarg de maig.