La regidoria d’Esports de Benicarló posarà en marxa aquest Nadal una Escola Multiesportiva per a xiquets de sis a nou anys que comptarà entre els seus principals atractius amb la instal·lació d’una pista de gel a la pista annexa del pavelló poliesportiu municipal, que obrirà del 2 al 8 de gener.

Una de les principals novetats del programa d’Esport Escolar d’enguany serà la recuperació de les Jornades Multiesportives Comarcals, de la mà dels ajuntaments de Benicarló, Vinaròs, Peníscola i Alcalà de Xivert.

Les jornades tindran lloc el 28 de gener (Peníscola), 11 de febrer (Vinaròs), 15 de març (Benicarló) i 6 de maig (Alcalà de Xivert).

Pel que fa a l’Escola Multiesportiva de Benicarló, estarà en marxa del 2 al 5 de gener i inclourà activitats esportives de tot tipus, des d’hoquei, bàsquet, futbol sala o handbol fins a patinatge o tir amb arc.

Per a participar en l’Escola Multiesportiva de Nadal serà necessària la inscripció prèvia, que s’haurà de formalitzar del 20 al 29 de desembre omplint els díptics ue es repartiran la setmana que ve als centres educatius i portant-los a l’Àrea d’Esports municipal.