El trinquet Salvador Sagols de Vila-real va ser l’escenari que va acollir la gran final de la segona edició del Trofeu Joves d’Escala i Corda-Diputació de Castelló, que va caure del costat de la parella de la Marina Alta formada per Ferrer de la localitat de Lliber i Tomàs II de Xaló, amb Castell de feridor, al imposar-se pel resultat de 60 per 50, a la parella integrada per De la Vega d’Almussafes i Conillet d’Orba que tenien a Miguelín com a feridor.

Va ser una confrontació típica d’una final, amb molts nervis, molta emoció, tensió i jugades de gran qualitat que s’alternaven amb errades per part dels dos equips, fruit de la importància del duel. A pesar d’això, els quatre jugadors van oferir un gran espectacle que va fer que l’afició s’ho passarà d’allò més bé, amb el Salvador Sagols ple de gom a gom.

duel de poder a poder / A més a més, cap dels protagonistes de la gran final es va deixar res en el trinquet, ja que van donar el màxim d’ells mateixos. El duel va estar dominat en tot moment per la parella roja, composta per Ferrer i Tomàs II, que anaven per davant un joc o dos, encara que en cap moment la parella blava integrada per De la Vega i Conillet es va rendir, propiciant igualades en el marcador i que aquest sempre estiguera equilibrat, arribant als moments decisius del duel amb tot obert.

Finalment, va ser la parella de Ferrer i Tomàs II la que va imposar la lògica i va complir els pronòstics que la donaven com a favorita per emportar-se la segona edició del Trofeu Joves d’Escala i Corda-Diputació de Castelló, el qual han dominat amb mà de ferro en tot moment.

Sense cap dubte, han completat un torneig excel·lent, en el qual van ser campions de la fase de grups, en la que únicament van patir una derrota i va ser per la mínima en l’última partida de la fase regular i quan ja tenien assegurada la primera plaça.

Al mateix temps, en semifinals es van agafar la revenja i precisament van passar per damunt de l’únic equip que els havia aconseguit derrotar, superant-los per un contundent 60 per 30, aconseguint d’aquesta forma el pas a la gran final de forma brillant, en la que com hem comentat van completar la seua actuació impecable, alçant el títol de campions del Trofeu Joves.

Per la seua part, De la Vega i Conillet ha pesar d’haver protagonitzat una actuació molt regular i completa durant tot el campionat s’han quedat a les portes de l’èxit i de ben segur que en la propera edició intentaran refer-se alçant el seu primer Trofeu Joves a terres castellonenques.