El passat cap de setmana es va disputar el IX Campionat Autonòmic de One Wall individual i de clubs en el pavelló de Tavernes Blanques. En la localitat de l’Horta Nord de València els jugadors i familiars van gaudir d’una jornada apassionant amb moltes partides de gran nivell. Els 38 participants procedents de 12 clubs (Algimia, Beniarbeig, Beniparrell, Borbotó, Godelleta, Meliana, Montserrat, Onda, Orba, Tavernes Blanques, Vall de Laguar i Xaló) van jugar repartits en quatre categories diferents i entre les participants estava la jugadora de Castelló Carmen, qui va participar amb el CPV Meliana.

Carmen, de 14 anys, va véncer en la final a Amparo, del CPV Borbotó, que va quedar en segona posició, i tercera va ser Adriana del CPV Borbotó. Carmen va ser la revelació de la categoria femenina en aquesta edició. En la categoria Femenina B es va proclamar campiona la jugadora local Joana, subcampiona va quedar Carol del CPV Meliana i la tercera va ser Marta del CPV Tavernes Blanques.

En la categoria Masculina A va guanyar el local Albert del CPV Tavernes Blanques, Boni del CPV Meliana va quedar subcampió i tercer va ser Mario del CPV Tavernes Blanques i quart Óscar del CPV Montserrat. En la categoria Masculina B va guanyar el títol Joan del CPV Beniarbeig, Alejandro del CPV Montserrat va ser segon i tercer va quedar Xavi del CPV Beniarbeig.

En el nivell B, alguns dels jugadors que juguen en les seleccions inferiors van copar les primeres places del podi.