La Diputació de Castelló ha reprès les activitats del programa Mar i Muntanya, al que ja s’han inscrit 2.926 alumnes castellonencs, coincidint amb l’inici del curs escolar. El diputat provincial d’Esports, Luis Martínez, s’ha mostrat «molt satisfet del gran acolliment que estan tenint aquestes experiències entre els nostres més joves».

Les excursions que comencen aquests dies formen part de la segona edició d’aquest programa, que mantindrà la seua activitat fins a concloure el primer trimestre de curs. Així, fins avui, són 2.358 alumnes els que es beneficiaran de les excursions per senderes que travessen 23 municipis de l’interior de la província i 568 els que gaudiran d’activitats nàutiques en la costa.

El programa estableix rutes d’entre 7 i 15 quilòmetres, es realitzaran durant tot l’any i travessaran 23 municipis: Vistabella, Benafigos, Culla, Catí, Morella, Xodos, Alcalà, Santa Magdalena, Villahermosa, Castell de Cabres, Herbers, Ahín, Alcudia de Veo, Suera, Montant, Montanejos, Eslida, Xóvar, Fondeguilla, Eslida, Fredes, Espadilla i Benicàssim. Les activitats marítimes es duran a terme en setembre i octubre en Borriana, Castelló, Orpesa i Vinaròs.