El CEIP la Marina del Grau de Castelló participa, novament, en un projecte educatiu europeu Erasmus+, junt amb col·legis d’Itàlia i Romania. Es tracta de Europe United By Dancing, un projecte d’innovació educativa del màxim nivell, que involucra durant dos anys a tres centres de tres països diferents del marc comú europeu. Són uns projectes que rares vegades es veu en escoles de Primària, però que La Marina porta fentlos de manera discontínua des que van eixir fa 20 anys.

En aquest projecte, l’eix temàtic sobre el qual gira el projecte és la dansa i a través d’aquesta volen fer arribar un missatge als alumnes d’unió oberturista, d’acceptació d’altres cultures, d’inclusió i coeducació. Cal assenyalar que, amb el finançament europeu d’aquest programa, es duran a terme moltes activitats com concerts, actuacions, festivals, xarrades, cursets, una pàgina web, autoproducció de vídeos, concursos, excursiones, etc, que junt a la l’expressió corporal i la música seran un bonic canalizador del que es vol transmetre i la forma en què els alumnes viuran la importància de la dansa i la seua potència com a ferramenta per a superar barreres i fronteres.

Una de les activitats que donen inici al projecte és l’elaboració d’un logo representatiu i que va lligat durant el temps que dura a la vida i la documentació dels tres centres participants. Aquesta vegada ha guanyat una alumna de La Marina que va quedar finalista junt amb un d’Itàlia i un altre de Romania.