AlumniSAUJI ofereix aquest mes d’abril un curs intensiu preparatori d’anglès de nivell Upper-Intermediate B2, el més demandat per a accedir al mercat laboral. L’oferta s’amplia amb els cursos d’anglès del Servei de Llengües i Terminologia de la Universitat Jaume I, on els membres AlumniSAUJI Premium tenen un descompte de 33 euros als cursos de preparació de nivell i de 59 euros per als de nivell respecte a les persones que no tenen cap vinculació amb la Universitat.

A més, per reforçar la destresa de l’expressió escrita en llengua anglesa existeix el servei d’assessorament individualitzat Writing Consulting, que comprèn des de nivell A2 fins el nivell, C2 segons les necessitats de l’alumnat. Els cursos del d’AlumniSAUJI estan oberts al públic general, però els membres premium gaudeixen de certs avantatges econòmics.

El Programa AlumniSAUJI està obert a tota la societat, ja siga als més de 45.000 antics alumnes de l’UJI com a aquelles persones sense estudis universitaris o que són exalumnes d’altres universitats però que volen mantenir una relació de proximitat amb l’UJI. Formar part d’AlumniSAUJI permet participar de la vida universitària i gaudir de nombrosos avantatges.