L a Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport col·labora amb edicions Camacuc en la publicació del monogràfic de la revista contra l’assetjament escolar. El número porta per títol Tots i totes contra l’assetjament i ha comptat amb la Conselleria en l’assessorament i en el disseny de les històries.

Aquest material està pensat per a treballar amb l’alumnat l’assetjament i és idoni per als coordinadors i coordinadores d’igualtat i convivència dels centres. Per aquest motiu Educació té previst repartir 8.000 exemplars entre els centres valencians d’educació pública. Cal recordar que la figura de Coordinador d’Igualtat i Convivència es va implantar el curs passat als centres educatius valencians.

El còmic té com a objectiu principal conscienciar al jovent valencià de la importància del respecte i la convivència tant dins com fora de les aules. El racisme, xenofòbia i homofòbia són els motius principals front als que es donen les situacions de violència a la revista, però també s’hi representen altres realitats. Totes les vinyetes que conté el còmic tenen en comú tant la situació d’assetjament com la resolució del cas, sempre en favor de la persona assetjada.