El col·legi Liceu de Benicàssim va entregar els premis del concurs de fotografia Amb ulls matemàtics, organitzat per la professora de matemàtiques del centre, Patrícia Salvador, i patrocinat per l’AMPA. L’esdeveniment va tindre una molt bona acollida entre l’alumnat de les diferents etapes educatives.

En l’apartat un, el primer premi va ser per a Pablo Royo Pérez, de 5è de Primaria, amb Ambient geomètric; el segón per a Mónica Simón Frasquet, de 6è de Primaria, amb X3; i el tercer per a Arkaitz Giménez Elexpuro, de 6è de Primaria, amb Hasta el infinito y más allá.

En l’apartat dos, la millor va ser Laura Pitarch Peris, de 2n d’ESO, amb 90º d’il·luminació; seguida per Alba Fernández Portalés, de 1r d’ESO, amb Pisando círculos en mi ciudad; i per Alejandra Pombo Hincapié, de 2n d’ESO, amb Cercle ArcoIris.

MÉS PREMIS

Finalment, en l’apartat tres el primer premi va ser per a Sandra García Venancio, de 4t d’ESO, amb 3,14; en segona posició va quedar Gonzalo Sánchez Rojas, de 3r d’ESO, amb 1 + 10 = 11; i en tercera posició, María Gas Vicente, de 4t d’ESO, amb Montando sobre triángulos isósceles.

No obstant això, no és l’únic premi que s’ha concedit en les últimes setmanes en el centre educatiu de Benicàssim. I es que les alumnes de 4t d’ESO Ana Moliner, María Gas i Qiao Xu van ser guardonades com a millor pòster en el concurs de cristal·lització a l’escola organitzat en la Ciutat de les Arts i les Ciències a València.

Des de la direcció del col·legi van donar l’enhorabona a tots els que van participar en els concursos. Amb aquest tipus de competicions, el professorat pretén conjuminar aprenentatge i diversió, ja que els concursos aconsegueixen motivar als estudiants, que cerquen superar-se.