L’Escola Municipal de Teatre de Castelló (EMT) va rependre les classes la setmana passada. El curs, interromput per l’alerta sanitària, continuarà en línia per a les persones que ja estaven inscrites. Cal recordar que l’EMT ofereix cinc cursos de diferents nivells. La proposta inclou la possibilitat de formar-se en art dramàtic per a públic infantil, del qual existeixen dos cursos. Ofereixen també dos cursos d’interpretació per joves i adults de primer i segon nivell i un altre d’introducció a l’art dramàtic per a públic juvenil.

«Aquesta és una nova fórmula per mantenir el servei que ens permetrà fer arribar el teatre a les cases i que els aficionats continuen gaudint dels beneficis que tenen les tècniques teatrals i d’expressió corporal que practiquen en aquesta escola», explica la regidora de Cultura, Verònica Ruiz. L’edila agraeix la col·laboració de tot el personal de l’EMT i, en especial, del director, Víctor Antolí, per a tirar endavant amb la formació.

EL PROGRAMA // L’alumnat que finalment accedisca a les classes de manera virtual, continuarà amb els mateixos horaris i les mateixes dinàmiques que es marcaren a l’inici de curs fins al 30 de juny, dia en què finalitzarà el curs.