L’Institut Valencià de Cultura (IVC) ha obert el canal #QuedatACasa que inclou continguts d’oci cultural per a tots el públics en Internet. Un dels apartats, dedicats als xiquets, està focalitzat en el món dels curtmetratges d’animació. Sota la denominació #LaFestaDelCurtACasa, el públic infantil pot descobrir i disfrutar d’histories entretingudes, que faran més entretingut aquest periode de confinament temporal.

Aquest apartat comença amb el curt Greta i els vegefantàstics, protagonitzat per una quadrilla de superherois vegetals, aportant-li una dieta saludable i milers d’aventures.

A continuació es troba un poètic curtmetratge sobre l’amistat entre dos xiquets de diferents cultures, Oa, en el qual dos xiquets emprendran un viatge que marcarà la seua vida per sempre.

El criptozoòleg conta l’aventura d’un científic a la recerca del Mosquifante, un animal que viu en una remota illa de les mars del sud.

Els internautas podrán vore el guanyador del Goya al Millor curt d’animació, El vendedor de humo, en el que les coses no son com semblen.