L’Institut Valencià de la Joventut (IVAJ), depenent de la Vicepresidència i Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives, ha obert la campanya 2019 de cursos d’idiomes per a joves de 14 i 35 anys que inclou programes de formació en anglés a Gran Bretanya, Irlanda, Canadà i els Estats Units. Així mateix, s’organitzen cursos de francés a França, d’alemany a Alemanya i Àustria, i d’italià a Itàlia.

Cal destacar que en la campanya de 2019 de cursos d’idiomes a l’estranger, joves de 14 a 30 anys que siguen titulars del Carnet Jove podran beneficiar-se d’un descompte del 15% sobre l’import dels cursos a Europa i d’un 10% sobre la resta de cursos.

Altres modalitats són cursos específics per a menors de 14 a 17 anys per a realitzar a l’estiu, així com els referents a la preparació d’exàmens oficials. També s’inclouen cursos d’anglés per a professors i professores.

Els allotjaments poden ser en campus, apartaments o famílies i els preus inclouen les classes de l’idioma triat, l’allotjament, en molts casos la mitja pensió alimentària i una pòlissa d’assistència mèdica durant tota l’estada. Els interessats poden rebre més informació i fer les seues reserves a la seu de l’IVAJ a Castelló (carrer Orfebres Santalínea, 2).

Aquest programa és el resultat de la col·laboració entre l’IVAJ i les direccions generals de Joventut d’Andalusia, Castella i Lleó, Extremadura, Illes Balears, Illes Canàries i també Ceuta.