La Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport ha organitzat la IV Jornada de Participació i Intercanvi de la Comunitat Educativa amb el títol Edusiona’t: bones pràctiques, centrada en la innovació educativa a les aules.

La cita es celebrarà el proper dissabte dia 23 de febrer al Palau de Congressos de València i està adreçada a docents de tots els nivells educatius, gestors culturals, bibliotecaris, estudiants i professorat universitari. Cal recordar que ja s’han cobert totes les places para assitir a aquesta sessió formativa.

Aquesta jornada educativa té com a objectiu compartir interessos i propostes, així com reflexionar sobre les bones pràctiques educatives en l’educació valenciana, posant en valor la creativitat en l’aula i les experiències dels centres educatius.

No faltarà la presència de destacats experts que realitzaran les seues ponències, com és el cas de Franc Poti, conegut per impartir seminaris sobre creativitat, innovació i estratègies de negociació i conflicte; i la pedagoga Anna Forés, qui ha escrit nombrosos llibres i publicacions sobre didàctica i propostes metodològiques, neurodidàctica, l’assertivitat i la resiliència en entorns socioeducatius, innovació pedagògica i entorns virtuals d’aprenentatge.

TROBADA EDUCATIVA

En aquesta trobada educativa, també es mostraran els treballs d’innovació que es fa en centres educatius al llarg del nostre territori. És el cas del CEIP Lluís Revest de Castelló, que exposarà el seu model.