+
Accede a tu cuenta

 

O accede con tus datos de Usuario El Periódico Mediterráneo:

Recordarme

Puedes recuperar tu contraseña o registrarte

 
 
   
 
 

Més de 1.200 xiquets en ‘Les famílies de la música’

 

Més de 1.200 xiquets en ‘Les famílies de la música’ -

07/11/2017

Més de 1.200 xiquets i xiquetes van participar en l’activitat didàctica Les famílies en la música, que va tindre lloc a l’Auditori i Palau de Congressos de Castelló. Aquest taller s’emmarca dins del cicle didàctic que organitza l’Institut Valencià de Cultura (IVC) a Castelló.

El coordinador territorial de l’IVC a Castelló, Alfonso Ribes, va destacar la «importància» d’aquesta activitat, que «s’ha configurat com una eina complementària que contribuirà a aconseguir diferents objectius i a situar el procés d’ensenyament i aprenentatge fora de les aules». «Els alumnes tenen la possibilitat d’interactuar amb els intèrprets, amb altres assistents i escoltar música», va explicar.

En aquesta activitat, els xiquets i les xiquetes poden conéixer en directe les diferents famílies d’instruments, el seu funcionament o els seus timbres, amb diferents exemples.

Els escolars aprenen d’aquesta manera a distingir les qualitats del so i conéixer les seues possibilitats expressives, a desenvolupar l’escolta activa de veus i instruments coordinats, així com escoltar amb atenció, silenci i interés, amb la qual cosa fomentaran l’hàbit de la memòria i els dots d’observació.