+
Accede a tu cuenta

 

O accede con tus datos de Usuario El Periódico Mediterráneo:

Recordarme

Puedes recuperar tu contraseña o registrarte

 
 
   
 
 

Un nou avió per als més menuts ‘aterra’ a l’Alcora

 

Un nou avió per als més menuts ‘aterra’ a l’Alcora -

19/12/2017

L’Ajuntament de l’Alcora ha inaugurat una nova àrea infantil, situada en el parc Germanes Ferrer Bou. Es tracta d’un avió de grans dimensions, que ocupa una superfície aproximada de 400 m², compost de molts jocs.

Aquest espai compta amb plataformes de diverses altures i permet l’accessibilitat mitjançant rampes. Així mateix, fomenta la integració gràcies als jocs que ofereixen els panells lúdics (alguns amb braille) instal·lats a l’interior de l’estructura i en els laterals de l’avió. La plataforma central i la cabina de fuselatge reuneixen una gran quantitat de jocs mitjançant panells que permetran als xiquets i xiquetes desenvolupar les seues capacitats motrius.

També compta amb bancs a l’interior, creant un àrea de reunió i joc. La passarel·la dóna forma a la cua de l’avió i aquesta s’eleva fins a una altura de 3,5 metres perquè els xiquets més majors accedisquen al gran tobogan tub de l’avió. Per a completar el fuselatge de l’avió, sobre l’estructura principal van col·locades les ales, que reuneixen jocs d’escalada, tobogans i un gronxador.

La zona està coberta per 800 m² d’arena i s’ha instal·lat cautxú de 4 cm d’espessor en la zona de seguretat de joc.