Un any més, els escolars de Nules han participat en un curs d’Educació Viària amb el qual es pretén ensenyar i conscienciar els més menuts sobre diferents conductes relacionades amb el trànsit.

De fet, el curs té un test final en el qual els alumnes de 4t i 6é de Primària mostren els coneixements adquirits, de manera que els guanyadors d’aquesta edició han sigut els alumnes de quart de Primària del CEIP Lope de Vega i els alumnes de 6é de Primària del CEIP Jaume I. A ells s’ha lliurat per part de l’alcalde de Nules i regidor de Seguretat i Policia Local, David García, i del professor del curs, l’oficial de la Policia Local, Ernesto Hurtado, el premi corresponent.

«El contingut de les classes s’adapta a l’edat dels alumnes participants en el curs tant en la teoria com en les diferents activitats i suport audiovisual. No obstant això, a mesura que els alumnes són més majors, el contingut i la dificultat s’amplien; però del que es tracta és d’interactuar amb ells mesclant contingut teòric amb cançons, vídeos o jocs per a fer que les classes siguen amenes i facilitar l’aprenentatge», explica l’alcalde de Nules i regidor de Seguretat i Policia Local, David García.

El curs s’ha impartit als alumnes de 2n, 4t i 6é de Primària del CEIP Cervantes, CEIP Jaume I, CEIP Pedro Álcazar, CEIP Lope de Vega, CEIP Pío XII i del col·legi La Consolació, i cal dir que s’ha desenvolupat d’octubre a novembre.