La ciutat de Castelló conmemora el Dia Universal dels Drets de la Infància amb infinitat d’activitats per a tots els públics, des de hui (amb una sessió de teatre de titelles en La Marina) i fins el dia 28 de novembre. Serà demà per la tarda quan es constituïsca el Consell Municipal de la Infància i l’Adolescència del curs 2019-2020, un acte públic que es celebrarà al saló de plens de l’Ajuntament.

D’altra banda, el CEIP Guitarrista Tàrrega acollirà el dijous una jornada de portes obertes en la que cada cla- sse exposarà els seus murals, i el divendres aquesta commemoració es traslladarà al CEIP Carlos Selma.

El parc del Grup Sant Llorenç es convertirà en punt neuràlgic de la festa amb un matí replet d’animació, on diverses famílies podran sumar-se a jocs infantils, unes sessions que estaran a càrrec del voluntariat universaitari Pisos Solidaris/UJI. La clausura tindrà lloc a partir de les 13.00 hores, amb un programa de respir i oci específic per a xiquets, xiquetes i adolescents amb discapacitat.