La Fundació Caixa Castelló proposa als més joves tres tallers gratuïts d’estimulació a la creativitat durant la setmana de festes de Magdalena de Castelló. Els tallers -que tindran lloc hui i demà, a les 11.00 i a les 12.30 hores, respectivament, a la Casa Abadia-- són impartits per l’animadora Rosabel Canós, de la companyia Contaclown, i cada sessió té una duració de 75 minuts. Rosabel es dedica professionalment al teatre infantil des de fa més de 20 anys. Després de treballar en companyies valencianes, es va desplaçar a Barcelona on es va formar en la tècnica de clown amb professors destacats com Merche Ochoa (Premi Nacional de Circ en l’any 2014). Els últims anys els ha dedicats a la seua passió pels contes, creant deu espectacles diferents.

L’objectiu d’aquests tallers és que els més joves es submergisquen en el món de la creació artística d’una manera divertida i didàctica amb l’objectiu de fomentar la memòria, l’agudesa psicomotriu, l’habilitat intuïtiva, l’oratòria, la creativitat… elements indispensables per al desenvolupament de la personalitat i de les habilitats socials per a treballar en un grup amb un únic objectiu: crear una història única i especial que es puga veure i compartir amb uns altres.

La inscripció ha d’efectuar-se a través del correu electrònic programacion@fundacioncajacastellon.es, per correu postal o entregant-la directament a la Casa Abadia de la Fundació Caixa Castelló.