L’Ajuntament de Vall d’Alba ha invertit 5.400 euros en el condicionament d’una zona del pati exterior del CEIP l’Albea. Concretament, l’actuació s’ha centrat en la part posterior i l’accés al centre, que havien quedat en molt mal estat, després de les successives reformes que s’havien anat duent a terme en el recinte.

L’actuació celebrada ha permès sanejar el pati a fons, eliminant tots els descorxons i procedir a una neteja a fons. Posteriorment, s’ha aplicat una pintura acrilica especial per a tràfic intens, en color verd i antilliscant, per evitar accidents amb el paviment humit.

L’alcaldessa de Vall d’Alba, Marta Barrachina, ha supervisat els treballs al costat de la d’Educació, María Esteve, moment en el qual ha destacat que «aquest projecte forma part del procés constant de renovació i millora del col·legi del municipi, perquè els nens i nenes que estudien en ell puguin fer-ho en les millors condicions de confort i seguretat».

Aquesta actuació s’anticipa a una altra que l’Ajuntament de Vall d’Alba ja ha aprovat en ple i que passa per l’adhesió al Pla Edificant de la Conselleria d’Educació per a l’adequació i pintat del global de la pista esportiva del CEIP L’Albea.