L’Auditori Municipal Músic Rafael Beltrán Moner acull demà dissabte, a les 18.00 hores, una nova edició --i ja en són 27-- del Festival Missioner que organitza la Congregació de Filles de Maria Immaculada. Un festival amb el qual els assistents gaudiran de demostracions de balls, actuacions dels integrants de les vocalies de Menors, Joventut i Premonitors, de la música de la tuna i de diferents sorpreses que prometen donar forma a un gran espectacle.

D’aquesta manera, els xiquets de 4 a 14 anys de la congregació seran els encarregats de ballar damunt l’escenari de l’auditori, mentre que mig centenar de participants en les activitats de les diferents vocalies de l’entitat completaran una autèntica vesprada d’entreteniment solidari, dirigit a recollir fons que es lliuraran a l’associació Kubuka-Más por ellos, per a la casa d’acollida que gestionen a Zambia per a xiquets que es troben en situació de vulnerabilitat en aquest país africà.

DEBAT PARTICIPATIU // Com a novetat d’aquesta 27a edició del Festival Missioner de la Congregació de Filles de Maria Immaculada s’inclou un debat-col·loqui en el qual participaran diferents missioneres: una jove de la junta directiva que ha estat a Kenia i ara desenvoluparà la seua tasca a Panamà; i una xica de 19 anys d’una familia missionera i que viu de sempre el dia a dia d’aquesta tasca de dedicació a les persones.

La jornada conclourà amb l’actuació de l’escola de dansa de Mónica Parra i la interpretació conjunta de tots els participants d’una cançò molt solidària. H

Lloc: Auditori Municipal Músic Rafael Beltrán Moner.

HORA: 18.00.

organitza: Congregació de Filles de Maria Immaculada.

col·labora: Cultura.

DONATIU: 3 euros.