Vila-real té una cita demà amb la música d’alt nivell. L’Auditori Municipal Músic Rafael Beltrán Moner acull un concert que promet despertar les emocions dels espectadors, a càrrec de la Spanish Brass Luurs Metals, en una primera part; i de l’Orquestra Supramúsica, per a la segona part de l’actuació. I exercirà com a director invitat Carles Ramón i Segarra, director titular d’aquesta darrera formació des de 2005.

D’aquesta manera, els assistents a l’esdeveniment musical programat per a les set de la vesprada, gaudiran d’un programa amb una qualitat excepcional. Així, la Spanish Brass Luur Metalls interpretarà Preludi i Fuga en Do menor, de Johann Sebastian Bach; Ouvertura (La forza del destino), de Giuseppe Verdi; Piaf forever, de diversos autors; Andaluza, d’Enrique Granados; Asturias, de Isaac Albéniz; i Intermedio (La boda de Luis Alonso), de Gerónimo Giménez.

I a la segona part, l’Orquestra Supramúsica i la Spanish Brass tocaran les següents peces: Variacions sobre un tema del mestre Goterris, de Pascual Gimeno; i Brass Quintet Concerto, de Salvador Brotons, ambdos d’estrena absoluta.

TRAJECTÒRIA // La història i trajectòria de les dos agrupacions musicals que donaran forma al concert que es viurà hui a l’Auditori de Vila-real es ben coneguda i reconeguda dins i fora de la Comunitat i d’Espanya.

La Spanish Brass Luurs Metalls és un dels quintets de metall més dinàmics i consolidats del panorama musical internacional. Ha participat als festivals més importants del món i a esdeveniments com la gala dels Premis Príncep d’Astúries. Ha publicat 20 treballs discogràfics en els seus 25 anys de trajectòria i organitza tres festivals de caràcter mundial dedicats als instruments de metall.

Per la seua banda, l’Orquestra Supramúsica va nàixer a Vila-real l’any 1989. Francesc Xavier Piquer va ser el seu director fins el 2000, càrrec que en l’actualitat ocupa Carles Ramon i Segarra. La formació ha participat en concerts arréu de tota la Comunitat. H

Lloc: Auditori Municipal Músic Rafael Beltrán Moner.

HORA: 19.00.

organitza: Cultura.

Entrada amb invitació