El trofeu dels somnis torna a Vila-real. Per quart any consecutiu, el Submarí Groc exercirà com a amfitrió de LaLiga Promises, que se celebrarà de l’1 al 3 de juny a la moderna Ciutat Esportiva Pamesa Ceràmica, el segon centre esportiu d’alt rendiment del que disposa el Villarreal CF.

LaLiga Promises és un dels esdeveniments esportius infantils més importants del panorama nacional. Des de 1992, aquest important torneig de futbol base congrega els equips alevins dels clubs que militen en la Primera Divisió. Una cita ineludible per als amants del futbol formatiu.

Enquadrat en el Grup D al costat del Espanyol, el Girona, el Leganés i el Màlaga, en la present edició, l’Aleví A del Villarreal CF pugnarà per alçar el seu tercer entorxat en aquesta competició. Un èxit del qual únicament pot presumir el FC Barcelona, que ha guanyat huit campionats.

BICAMPIÓ // El Submarí Groc va tocar el cel per primera vegada el 2007 en imposar-se contundentment a la Real Sociedad per 4-1. Nou campanyes després, en 2016, els alevins grocs es van encomanar a la calor de l’afició grogueta per tornar a alçar aquest campionat, després de doblegar a l’Atlético de Madrid per 3-1.

Des que el club groc és amfitrió, Laliga Promises no sempre s’ha celebrat a la Ciutat Esportiva PAMESA Ceràmica. El primer any, el 2015, va tenir lloc a la Ciutat Esportiva Miralcamp, on el Sevilla va vèncer al Barcelona. No obstant això, des que la segona ciutat esportiva groga acull el torneig, el Villarreal ha estat com a mínim finalista. A part del títol aconseguit en 2016, el curs passat, els grocs van caure en l’últim xoc davant el FC Barcelona (3-1).

L’Aleví A del Villarreal està signant una gran temporada a la SuperLiga Aleví de València. El combinat groc ostenta la segona posició i és el màxim golejador de la seua categoria, arribant a la impressionant xifra de 100 gols.