El juvenil femení del Volei Grau Castelló lluitarà hui pels llocs del 17 al 20 del Campionat d’Espanya que s’està disputant des del dijous a Castelló.

L’equip de la capital de la Plana, organitzador del torneig i actual campió de la Comunitat Valenciana, va iniciar la primera fase amb bon peu, ja que va guanyar per 0-3 (18-25, 16-25 i 23-25) l’Emevé de Lugo. Després el Volei Grau va disputar un igualadíssim partit amb el CV Heidelberg, que va acabar com a primer del grup A, i que es va imposar a les amfitriones per un ajustat 3-2 (25-14, 21-25, 22-25, 25-22 i 15-11). En el darrer partit d’aquesta fase, les castellonenques van perdre per 3-0 davant el cvleganes.com(25-18, 25-19 i 25-16), per la qual cosa van passar a disputar els llocs del 17 al 32 del Campionat d’Espanya.

En aquesta nova fase el Volei Grau Castelló va encadenar ahir dues victòries per 3-0 davant el CV Alcañiz (26-24, 25-12 i 25-10) i el Tomares Aljarafe XXI (25-23, 25-23 i 25-12), que el mantenen en la lluita pel lloc 17è.

Hui les amfitriones jugaran primer a les 13.00 hores al pavelló Ciutat Esportiva davant el SAD Recuerdo. Si guanyen, disputarien el partit definitiu pel lloc 17è a les 20.30 hores al Pablo Herrera del Grau, mentre que si perden buscaran el lloc 19è, també al mateix escenari però des de les 18.30 hores.