NOM DEL CLUB:

AUTO-REAL MODEAZUL VILLARREAL CF.

ANY DE FUNDACIÓ:

1987.

PRESIDENT:

JUAN ANTONIO ENDRINO.

PAVELLÓ:

CENTRE DE TECNIFICACIÓ ESPORTIVA.

EQUIPACIÓ:

GROGA.

PRIMER EQUIP:

TERCERA DIVISIÓ, GRUP 14.

Parlar del Club Vila-Sport Fútbol Sala és fer-ho d’una història brillant i un futur que promet. Nascut el 1987, és el club més veterà de Vila-real i el segon de la província. L’any passat va celebrar el seu 30é aniversari, i gràcies al treball ben fet, hui és un club reconegut també a nivell autonòmic i nacional.

El primer equip porta ja huit temporades a Tercera, i des que el club va entrar al programa Endavant Esports del Villarreal CF, ha ampliat els seus integrants i ha consolidat sobretot el treball de base, la qual cosa fa preveure un futur amb molta il·lusió.

El seu president, Juan Antonio Endrino, explica que «volem ser el club on desitjen estar tots els xiquets i xiquetes de Vila-real que volen practicar futbol sala, i no pararem fins a aconseguir-ho».

Per això «volem ser un club encara més obert i anar dotant-nos de més i millors mitjans materials i humans, poc a poc, amb humiltat, però amb l’ambició de generar la millor dinàmica de treball possible. Aquest és un dels nostres objectius estratègics», assenyala Endrino.

El canvi de directiva de fa quatre anys ha servit per a potenciar encara més la base, que vol ser un referent provincial. Aquesta nova temporada s’ha creat un aleví, que es suma als dos infantils, el cadet i un juvenil, a més del filial, amb més de 120 llicències.

Un treball que es tradueix en convocatòries de jugadors amb la selecció valenciana i el títol de la Copa Federació de l’infantil A.

El club col·labora en la gestió de l’Escola Esportiva Municipal i les lligues escolars de futbol sala. A més, ha organitzat el torneig aleví amb el SME i aquesta temporada organitzarà el IV Partit Benèfic Adrián Domingo Muñoz contra el càncer infantil.