NOM DEL CLUB:

CLUB NATACIÓN AZAHAR SINCRO.

ANY DE FUNDACIÓ:

2009.

PRESIDENT:

ÁFRICA MELLADO.

PISCINA:

PISCINA OLÍMPICA I PISCINA DE LA UJI.

EQUIPACIÓ:

ROSA

NOMBRE D’EQUIPS:

6 DE PROMOCIÓ I 6 DE COMPETICIÓ.

El Club Natació Azahar Sincro de Castelló ha sabut consolidar el seu projecte al llarg de la seua primera dècada. Un aniversari que celebrarà el proper 22 de juny amb una exhibició a la Piscina Municipal Olímpica de la capital de la Plana, oberta al públic i amb moltes sorpreses.

El bon moment del club queda de manifest en el fet que ja superen amb escreix el centenar de nadadores i tenen fins i tot llista d’espera en alguns casos.

Pel que fa a les principals fites dels seus equips en aquesta temporada, el júnior és un dels que estan més en forma, ja que en l’autonòmic d’hivern van aconseguir un or i una plata en solo tècnic, i tres ors més en duet tècnic, equip tècnic i combo. A més, en el Campionat d’Espanya d’hivern es van classificar per a la final de duet i van competir per primera vegada en la modalitat d’equip.

L’equip infantil A es va penjar en el darrer autonòmic d’hivern un bronze i dos ors en figures, a més d’un or en combo. Però el millor va varribar en el Campionat d’Espanya d’hivern, on es van classificar per segon any consecutiu per al Campionat d’Espanya d’Estiu de Primera Divisió.

L’infantil B, format en més d’un 50% per nadadores encara amb poca experiència en l’alta competició, està donant la talla.

L’aleví B és un equip amb nadadores que tot i la seua reduïda experiència, estan treballant molt bé i estan sorprenent de manera positiva amb els seus resultats.

Per últim, l’aleví A va aconseguir dues plates en figures i una en combo en l’autonòmic d’hivern, i també va participar en el Campionat d’Espanya.

Ara totes preparen la temporada d’estiu. El júnior preveu fer podi en totes les modalitats en el Campionat Autonòmic d’estiu, mentre que en el Campionat d’Espanya s’estrenarà en les modalitats d’equip lliure i combo, i busca la classificació per a les finals de solo i duet.

L’infantil A treballa per a fer podi en totes les modalitats en en l’Autonòmic i participarà en el Nacional en solo, duet, equip i combo, mentre que l’infantil B confia en apropar-se al podi en equip i combo, modalitats en les quals també participarà en l’Autonòmic l’aleví B. Per acabar, l’aleví A espera fer podi en totes les modalitats en l’Autonòmic, i classificar-se per a les finals de solo i duet en el Nacional, a més de fer podi en combo.