NOM DEL CLUB:

CLUB BÀSQUET TORREBLANCA.

ANY DE FUNDACIÓ:

1998.

PRESIDENT:

PACO SÁNCHEZ.

PAVELLÓ:

MUNICIPAL DE TORREBLANCA.

EQUIPACIÓ:

BLAVA I NEGRA.

PRIMER EQUIP:

PRIMERA ZONAL.

El Club Bàsquet Torreblanca promou l’esport escolar per diversos col·legis de la comarca de la Plana Alta, d’on surten els xiquets i xiquetes de totes les edats que després integren els seus equips de base.

Enguany tenen quasi 70 jugadors, gràcies a la col·laboració i ajuda dels pares i mares, directius, empreses col·laboradores i també la Regidoria d’Esports.

Els col·legis que col·laboren enguany són el CEIP Lo Campanar d’Alcalà, el CEIP La Mola d’Alcossebre, el CEIP La Moreria de les Coves de Vinromà i el CEIP Nuestra Señora del Buen Suceso de Cabanes. A més, els equips cadet A i júnior del club de Torreblanca compten també amb jugadors del CB Benicense per a poder reforçar-se i tindre més efectius.

director esportiu / Carlos Martínez exerceix com a director esportiu i cal destacar com un dels principals referents per al més joves el jugador del sénior Jordan Sospedra, el qual ha sigut escollit per segon any consecutiu com a millor jugador de la categoria per la Federaciò de Bàsquet de la Comunitat Valenciana (FBCV). A més, és fisioterapeuta del València Basket i de la selecció espanyola de basket, per la qual cosa pot aportar molt.

La FBCV també organitza unes jornades de tecnificació que es realitzen cada 15 dies els diumenges pel matí al pavelló de Torreblanca, on acudeixen 15 xiquets i 15 xiquetes de diversos clubs de la província, de 10.00 a 12.00 hores, per a millorar diversos aspectes del bàsquet.

Pel Torreblanca estan convocats Joan Fabregat i Andrés Mandoiu, alevins de segon any, els quals amb el seu equip han sigut segons a la Lliga del Patronat de Castelló. També ha sigut segon l’infantil a Primera Zonal, mentre que el cadet B ha sigut quart a la Lliga del Patronat i el júnior ha pujat a Preferent com a subcampió. Per últim, el cadet A de Primera Zonal va guanyar la lliga i hui juga la tornada de les semifinals per l’ascens davant el Flonucarl SL La Vila a Benicàssim.

Ara el club ja està ultimant els detalls per a la nova edició del seu Campus Diver Estiu, que tornarà a organitzar del 25 de juny al 17 d’agost, dirigit a xiquets i xiquetes de 5 a 15 anys amb moltes activitats de 9.00 a 13.30 hores.

L’objectiu és introduir els joves en l’àmbit i la pràctica esportiva com a forma de vida, amb esports i jocs com eixides en bicicleta, gincana, futbol, piscina o esports de raqueta i també de platja.