El club castellonenc de patí en línia Castalia-Ujibike continua donant bones notícies als seus seguidors. El darrer dissabte una delegació del club es va desplaçar fins el Prat de Llobregat per a participar en la quarta i darrera jornada de la lliga intercomunitats, en la qual participen patinadors de Catalunya, Madrid, Aragó i la Comunitat Valenciana.

El club Castalia-Ujibike hi va participar en aquesta darrera jornada amb un total de 19 patinadors entre totes les categories, des de mini fins a màster. Els més destacats de tots ells van ser la patinadora infantil Claudia Batalla, que va aconseguir el primer lloc, tal com va fer també Jorge Aguilera en la categoria popular. A més, Alejandro Corés, aleví, es fa ver amb el tercer lloc.

domini al podi / Pel que fa a la classificació final de la lliga, després de sumar els resultats de les quatre jornades, el Castalia-Ujibike ha aconseguit un bon nombre de podis. Així, Claudia Batalla ha guanyat en categoria infantil femenina, mentre que s’han classificat com a segons Hugo Martínez en infantil masculí i Pau Peña en aleví masculí.

El quadre d’honor del club castellonenc en aquesta competició el completen els tercers llocs al podi aconseguits pels patinadors Maria Bolumar en la categoria aleví femení, Àlex Cortés en aleví masculí i Manel Pérez en infantil masculí, la categoria que ha donat més alegries al club al llarg d’aquesta darrera temporada. Uns resultats que el club castellonenc espera que tinguen continuïtat els propers mesos en els nous reptes per als seus patinadors.