Aquest cap de setmana Vitoria torna a vestirse de gala per a una nova edició d’Euskalgym, el campionat que reuneix any rere any als millors de la gimnàstica rítmica nacional e internacional. I de nou hi haurà una important representació castellonenca.

El pavelló Fernando Buesa Arena serà l’escenari on tractaran d’enlluernar al públic l’equip júnior del club Pintor Sorolla de les Alqueries, i fins a set conjunts del Tramuntana del Grau de Castelló: prebenjamí (Vega, Sabina, Ariadna, Emma i Balma) , benjamí (Paola, Edurne, Patricia, Alba i Eva) i juvenil (Clara, María, Mercedes, Alba, Sandra i Mar) en categoria base, i aleví (Inés, Martina, Carla, Lluna, África, Alexia i Paula), infantil (Izan, Laura, Elena, Erika, Sara, Miriam i Carla), júnior (Laia, Nerea, Rocio, Beatriz, Lidia, Marta i Henar) i sénior (Claudia, Natalia, Paula, Andrea, Conchin i Elena) en absolut, acompanyades per les seues entrenadores Laura Peraire i Gloria Montel. També hi participarà, en aquest cas a l’apartat individual, Izan Lahoz, gimnasta del Tramuntana.

Tots els clubs d’Espanya volen ser a Euskalgym i enguany serà la primera vegada que hi participe el club Tramuntana.

La competició arrenca hui pel matí amb el Torneig de Conjunts de Gimnàstica Rítmica i Gimnàstica Masculina, que es completarà demà pel matí i de vesprada. A més, aquesta vesprada tindrà lloc la Gala Internacional de Gimnàstica, amb les millors gimnastes del món, com la rusa Dina Averina, campiona del món, o la nordamericana Laura Zeng, a més de les espanyoles Almudena Cid i Polina Berezina. Una gran ocassió per a que les joves gimnastes de Castelló puguen guanyar experiència per al futur.

De fet, la primera oportunitat per mostrar el que han aprés serà la propera setmana, en la qual participaran al Campionat d’Espanya base a Alacant.

Mentre, demà els conjunts aleví, infantil i cadet del Tramuntana de nivell Federació participaran en l’autonòmic que també es celebra a Alacant.