El polifuncional de l’Alcora va acollir el darrer cap de setmana el Campionat Autonòmic cadet i sub-21, amb la participació d’uns 300 esportistes que buscaven la classificació per al Nacional de juliol a Valladolid.

La competició va ser organitzada pel CD Granjo, juntament amb la Federació Valenciana de Taequondo. El club de l’Alcora hi va participar amb huit esportistes i va sumar tres ors, dues plates i dos bronzes, amb la qual cosa va aconseguir el segon lloc per equips en la categoria cadet, tant masculí com femení, i el primer lloc en la classificació general.

Els esportistes del CD Granjo que van pujar al més alt del podi van ser Pepe Ortiz en cadet -49kg, després de resoltre els seus tres combats amb intel·ligència; Enric Salvador en cadet -53, guanyant els seus dos combats per diferència de punts, i María Orna en cadet -44, després de resoldre la final de manera brillant.

Tots tres es van classificar per al proper Campionat d’Espanya, a més de Neus Valbuena, plata en cadete -59, i Rubén Andrés, bronze en cadet -41. El palmarès del club de l’Alcora el van completar Anna Porcar, plata en cadet -41, i Elena Miralles, bronze en +59, mentre que Marc Membrado, en cadet -37, va cedir en primera ronda en la seua estrena en un campiont autonòmic.