El Club Deportivo Futbol Sala Segorbe està donant molt bones notícies a tots els seus seguidors. I és que a més de que el primer equip continúa una temporada més amb un bon rendiment a la Segona Divisió B nacional, la seua base demostra que les coses s’estan fent bé a la capital de l’Alt Palància.

L’últim exemple ha sigut la convocatòria de fins a tres cadets per part de la selecció valenciana per a disputar la prèvia del Campionat d’Espanya, que va tindre lloc el passat desembre a Salou: Rubén Martínez, Miguel Soler i Nico Morro. Aquest darrer, pivot de 15 anys, ja va vestir la samarreta valenciana en un nacional la passada temporada, tot i que aleshores encara era cadet de primer any.

En canvi, ha sigut la primera volta tant per a Rubén Martínez, ala de 15 anys, com per al porter Miguel Soler, que amb 14 anys és l’únic cadet de primer any.

L’equip segorbí va ser el que més jugadors va aportar al combinat valencià i els tres joves van tindre el suport del seleccionador cadet, l’entrenador del primer equip del CDFS Segorbe, José Fernando Gallego, que coneix molt bé les seues habilitats a la pista.

La competició es va obrir amb una derrota per 4-1 amb Catalunya, l’amfitriona. Nico Morro va anotar l’únic gol valencià, i a més va acabar com a màxim golejador de la selecció, mentre que Rubén va marcar dues voltes. Miguel no va jugar aquest primer partit, però en canvi va ser titular davant Canarias, on als 4 minuts els valencians ja guanyaven per 0-1 amb els tres segorbins a la pista. A la fi, victòria per 2-9, amb gols dels dos segorbins, per a tancar la competició amb un triomf per 14-2 davant Euskadi, amb 4 gols de Nico, i el subcampionat per darrere de Catalunya, que jugarà les semifinals del Campionat d’Espanya.

Els tres cadets segueixen les pases de tres jugadors del juvenil del CDFS Segorbe, que amb 18 anys tambén han participat en la prèvia del Nacional amb la selecció valenciana, que també va acabar segona per darrere de Catalunya. Es tracta de David Capitán, el jugador més jove d’aquest combinat, ala-cierre que ha firmat un gran campionat; Dani Fetes, ala de Soneja, i el porter Àlex Colomer.

Si a això li sumem el debut amb el primer equip del Peñíscola RehabMedic de Jaime Peiró, format al CDFS Segorbe, són molts motius per a estar orgullosos.