NOM DEL CLUB:

CLUB ESPORTIU FUTBOL BENICATÓ.

ANY DE FUNDACIÓ:

2004.

PRESIDENT:

JAVIER SORRIBES.

TERRENY DE JOC:

NOULAS. ANTONIO PÉREZ BALADA.

EQUIPACIÓ:

BLAVA I ROJA.

PRIMER EQUIP:

SEGONA REGIONAL. GRUP III.

El Club Esportiu de Futbol Benicató de Nules està tancant una temporada en la que tota la gran família del club segueix treballant pels seus joves jugadors.

Entre les novetats d’aquesta temporada destaca la recuperació del cadet després de diverses temporades, un equip que a més ha fet una molt bona segona volta del campionat lliguer.

Però la sorpresa d’enguany ha sigut el bon rendiment de l’aleví B, amb uns resultats molt per damunt del que s’esperava. I és que tot i ser un planter molt jove, amb jugadors de primer any que en molts casos mai havien jugat al futbol, han donat la cara en cadascun dels seus partits.

Més discret ha sigut el campionat de l’aleví A, que tot i tindre una base sòlida de temporades anteriors, no ha tingut el seu millor any i ha acabat a meitat de la seua classificació.

Per últim, els menuts del mini han donat amb molta il·lusió les seues primeres pases al món del futbol i des del club es confia a formar un prebenjamí per a la propera temporada.

Un altre dels reptes és recuperar el conjunt femení que no s’ha pogut formar aquesta temporada 2018-19. En el club són optimistes, ja que «tenim previst recuperar a moltes de les jugadores que ja estaven al club i hi ha diverses més que han mostrat interés».

També es vol tractar de tornar a fomar un equip juvenil, tot i que reconeixent que aquest és l’objectiu més complicat.

Destaquen a més que es continua mantenent l’amateur, la qual cosa és molt important, ja que així «podem continuar temporada rere temporada, tractant d’ensenyar futbol i valors als nostres joves jugadors perquè aprenguen el millor possible».

El club organitzarà a finals de maig o principis de juny un torneig per als jugadors alevins «que la propera temporada passaran a infantil, perquè els aprofite de transició al futbol-11». En principi serà en format 3x1 amb equips de Xilxes i la Vall d’Uixó.

Per últim, el 23 de juny celebraran el seua tradicional dinar de final de temporada.