La propera temporada es presenta plena de novetats per al CF Fomento Castellón, el projecte esportiu i social impulsat per Facsa. A més de consolidar els seus equips de base en les categories d’iniciació, el club castellonenc, que acava de complir el seu segon aniversari, competirà per primera vegada en les categories juvenil i amateur.

Una iniciativa la qual, a més de consolidar el projecte esportiu de l’entitat, permetrà tindre representació en aquestes dues categories superiors. D’una banda, el club ja ha iniciat el procés per a seleccionar als esportistes els quals formaran el nou equip juvenil entre les peticions rebudes i els jugadors els quals aquesta temporada han competit en categoria cadet.

L’equip juvenil tindrà jugadors dels 16 fins els 18 anys, i servirà per a fer base per a l’altra gran novetat, l’amateur. El club s’avança així al calendari previst, posant en marxa el futur equip per a la Segona Regional castellonenca. Un amateur el qual jugarà en un dels dos camps de gespa natural de la Ciutat Esportiva Facsa.

És un pas fonamental ja que aquest equip oferirà als jugadors de la base els quals destaquen als seus equips un lloc per a debutar en categoria absoluta quan arrivin a l’edat adulta sense haver d’eixir de la província.