El programa Aula Ciclista ha encetat la segona fase del projecte que es durà a terme entre febrer i maig amb la participació de 63 centres educatius (9 d’ells a Castelló) i més de 6.200 alumnes a tot el territori valencià, que es sumen als vora 6.000 que han gaudit del programa durant l’últim tram del 2019.

En aquestes primeres setmanes els centres castellonencs que participen són l’IES Miralcamp (Onda), IES Jaume I (Borriana), CEIP Cardenal Tarancón (Borriana) i CEIP Penyagolosa (Borriana), on s’impartiran primer les se- ssions teòriques i en dues jornades diferents els alumnes gaudiran d’una sessió pràctica en el mateix centre relacionada amb el maneig de la bici i una eixida en bici per un itinerari urbà.

Aquesta primera edició ha tingut una gran acceptació entre els centres CEPAFE valencians, enregistrant en total 71 centres participants a les comarques de València, 36 centres a les comarques d’Alacant i 18 a les de Castelló.

Els tècnics de la Federació Valenciana de Ciclisme són els encarregats de dur a terme les unitats didàctiques i preparar el material de les sessions pràctiques. En les sessions prèvies de formació, el professorat ha rebut material didàctic per a utilitzar-lo a l’aula com una eina més per fomentar hàbits de vida saludables.