NOM DEL CLUB:

CLUB DEPORTIVO SALESIANOS DE BURRIANA.

ANY DE FUNDACIÓ:

1990.

PRESIDENT:

RAFA RÍOS.

TERRENY DE JOC:

LLOMBAI I COL·LEGI SAN JUAN BOSCO.

EQUIPACIÓ:

ROJA I BLANCA

NOMBRE D’EQUIPS:

14.

El CD Salesianos de Burriana tanca aquesta temporada 2018-19 una etapa, ja que la propera només tindrà equips de futbol-8, ja que en les categories de futbol-11 s’uneix amb el Burriana Fútbol Base i com ja ocorria amb els juvenils, els equips dels dos clubs defensaran la samarreta de l’Atlético Burriana Salesianos.

El CD Salesianos va ser fundat l’any 1990 per un grup de pares que volien complir el desig dels seus fills de competir en futbol. Des d’aleshores s’ha mantingut una estructura de club familiar i amb portes obertes.

Aquesta temporada han tingut dos prebenjamins, quatre benjamins, tres alevins, dos infantils i dos cadets, a més de l’escoleta, que enguany ha passat a entrenar en les noves instal·lacions del col·legi San Juan Bosco (Salesianos), la qual cosa agraeix el club.

El repte del CD Salesianos ha sigut sempre formar persones i esportistes, no els preocupa estar entre els grupos que s’acostumen a dir els millors, ja que «en aquestes edats el que de veritat importa deuria ser que els xiquets i xiquetes s’enamoren d’aquest esport», apunten.

Tot i això, per a ells és un desafiament competir al major nivell, ja que «els nostres jugadors fan un esforç i els atrau competir en categories més altes». Bona prova d’això van ser els ascensos que van aconseguir la darrera temporada el cadet A, que va tornar per la porta gran a la Primera Regional Cadet com a campió del seu grup, i l’infantil A, que va pujar a Preferent Autonòmica.

En futbol-8 s’han aconseguit formar uns equips el més homogenis possible dins de cada grup de competició. El prebenjamí de primer any aprén a competir mentre els xiquets es diverteixen, amb molta il·lusió i ganes d’entrenar. Per la seua banda, el prebenjamí de segon any ha anat de menys a més.

benjamins / El benjamí C ha disputat el títul fins al final i el benjamí D, de nova creació, ha sentat les bases per al futur, mentre que el B, després d’un any d’adaptació, ha competit en la zona alta, com el benjamí A.

Els alevins C i E han millorat molt i l’A ha viscut una temporada de preparació per a donar el salt al futbol-11, on el club ha tingut quatre equips amb molta il·lusió i ganes d’aprendre.

En la coordinació esportiva han continuat un any més Jorge Gimeno i Raúl Muntean, amb una gran tasca que es veu en exemples com el de Ramón Bueno, format al club borrianenc i actual capità del Villarreal B.