La constància és un dels pilars de l’èxit. I la principal virtut per alçar un títol de lliga. Mentre que en els tornejos del KO es premia més la brillantor i l’eficàcia, el campionat nacional recompensa aquells més regulars, capaços de superar les adversitats i reponer-se.

A falta de menys d’un terç de competició per disputar-se en totes les categories de futbol base, ??la Cantera Grogueta té huit equips amb opcions de portar el títol en els seus respectius campionats.

El somni del Villarreal B // El ‘germà major’ de la Cantera Grogueta, el Vilarreal B, ostenta la segona plaça del Grup III de la Segona Divisió B, amb 49 punts. A huit del líder, el Mallorca, que hui visita al filial. Els groguets, en cas d’imposar-se als balears, donarien un cop sobre la taula al col·locar-se a cinc punts a falta de nou xocs.

D’altra banda el Juvenil C s’ha destapat com una de les grans sorpreses de la categoria. Amb 63 punts i sis d’avantatge respecte al seu perseguidor, el conjunt groguet ha de seguir sent rellevant fins a la darrera jornada per guanyar el títol.

No deixar de lluitar és la filosofia que comparteixen tant els cadets com els infantils. Els primers són a huit punts del Valencia CF, que s’enfrontaran en xoc directe a la Ciutat Esportiva a cinc jornades de final. Més opcions té el Infantil A, que està vivint una intensa carrera pel títol de la Lliga Autonòmica infantil al costat del conjunt che des del començament de l’any. Solo dos punts li separen d’un liderat que es decidirà, presumiblement, en el xoc entre els dos que tindrà lloc a la jornada 30.

Els conjunts femenins també assumeixen el protagonisme en aquest tram final de la temporada. El Femení Base, líder absolut i invicte, és un dels que millor temporada està signant.

Per altre costat, el Femení Cadet-Infantil, tot i anar segones amb només una derrota i comptar amb opcions reals de guanyar la seua lliga, competeixen davant un Valencia CF intratable, que compta tots els seus xocs per victòries.

somni d’aleví // El Aleví A i B són dos dels grans baluards del futbol 8 groguet. Els dos combinats estan signant temporades notables. El primer d’ells, que és el conjunt més golejador de la seua categoria, està a tan sols tres punts del líder, mentre que el seu ‘germà menor’ és un poc més llunyà, a 8 de liderat, encara que amb opcions i intactes de ser campions.

Superar els quatre títols aconseguits l’any passat és l’objectiu de la Cantera Grogueta, que confia en aquests equips l’opció de millorar els seus registres.