Els alumnes de l’IES Ramón Cid de Benicarló van rebre el dimecres una visita molt especial. Els representants de la Fundació Trinidad Alfonso es van desplaçar al centre per a lliurar-los el premi aconseguit amb la presentació del vídeo que es va elaborar per a mostrar les activitats que van dur a terme el 17 de març d’enguany, amb motiu del Dia Internacional de l’Activitat Física.

El centre de Benicarló és un dels sis guanyadors, escollits d’entre 350 centres educatius que van participar en la tercera edició d’esta iniciativa, impulsada per la Fundació Trinidad Alfonso, el Comité Olímpic Espanyol i la Generalitat Valenciana. Els participants van gravar un vídeo en el qual responien a la pregunta ‘Per què és important fer esport en el meu col·legi?’.

El premi consisteix en un xec valorat en 2.000 euros, amb els quals s’adquirirà material esportiu per al centre. Aquest material servirà per a seguir potenciant des de l’IES Ramón Cid la vida sana i activa, l’activitat física i la dieta saludable, directrius fonamentals que van coincidir en posar en valor el dimecres tant el representant de la Fundació, com el cap d’estudis del centre i també José Luís Segura, cap del departament i professor d’Educació Física de l’institut.

Podeu gaudir del vídeo, realitzat per Carlos López, en la secció de notícies de la web de la Fundació Trinidad Alfonso: fundaciontrinidadalfonso.org.