El Benjamí C està donant aquesta temporada un pas important en la llarga, però enriquidora formació com a joves futbolistes. Tot i no estar recollint els resultats esperats al campionat de lliga, el combinat groguet està vivint una temporada esplèndidament fructífera en la qual l’aprenentatge i la millora dels xics es dóna en cada entrenament. «Aquesta temporada estem molt satisfets amb la progressió que està vivint l’equip, la seua capacitat per a adaptar-se a noves situacions i el creixement dels jugadors a nivell individual. Afronten cada sessió amb la millor actitud i amb moltes ganes d’aprendre», explica Manuel Cheza, un dels quatre preparadors que conformen el cos tècnic d’aquest Benjamí C.

«El canvi des de principi de temporada és abismal. El creixement individual dels jugadors, la seua adaptació als diferents sistemes i la consecució dels objectius individuals és molt satisfactòria. La suma d’aquest progrés individual és un plus per a tot el col·lectiu i es veu reflectit al terreny de joc», reconeix l’entrenador groc, que destaca la unió del planter del Benjamí C: «És un grup molt unit i en el qual regna el bon rotllo. Abans de començar la temporada es coneixien pràcticament tots els homes. La majoria són de segon any i han coincidit en temporades anteriors en altres equips de l’escola. No hi ha egos. Hi ha molt companyerisme i són molt madurs. Entenen els rols de cada jugador i tenen molt assumida la seua participació, que és molt alta en tots els jugadors».

APRENENTATGE I DIVERSIÓ // Finalment, Manu Cheza, a més de l’aprenentatge, ressalta la importància que els xiquets es divertisquen practicant el seu esport favorit: «Tots els xics han de vindre a divertir-se i aprendre. Si no, tot això perd el sentit. Nosaltres, com a cos tècnic, tractem que entenguen i gaudisquen amb el que fan. Al final, van moltes hores a l’escola a aprendre. Aquí també volem que adquirisquen conceptes, però sempre partint des de la diversió i l’esport», conclou.