La il·lusió i el companyerisme d’Endavant Igualtat han tornat. Aquesta iniciativa del Villarreal CF, per la qual tots els equips els quals integren el futbol-11 del club groguet apadrinen un centre especial de la província de Castelló, compleix aquesta nova temporada la quinta campanya consecutiva i ho fa amb nous socis i moltes novetats.

Com el darrer curs, aquesta temporada participen en el projecte els equips de les categories infantil, cadet i juvenil de la #CanteraGrogueta, així com els filials i també el femení A.

A més, com asociacions participants, s’han sumat el Centre de Rehabilitació i Integració Social de la Vall d’Uixó i l’Associació de Familiars de Malalts d’Alzhèimer de Vila-real, que han ocupat el lloc de La Bartola i dels centres de menors de Fundació Diagrama.

club d’escacs vila-real / Amb l’objectiu de donar-li una volta a l’activitat, enguany s’ha sumat al projecte el Club d’Escacs Vila-real, el qual, tot i no ser una associació benèfica, treballarà en el desenvolupament cognitiu de les joves perles groguetes.

A més, els juvenils, que aquest curs deixen enrere el seu pas per la residència i inicien una nova vida en pisos, rebran uns útils i pràctics tallers de preparació per a la vida aculta, on aprendran cuina, economia, neteja... molts aspectes per a frontar amb garanties les exigències de viure a soles i amb independència.

La Fundació Diagrama i l’Associació Espanyola Contra el Càncer, tot i no tindre un equip apadrinat, seran una part important amb l’organització de tallers i cursos relatius a les seues activitats per als equips de la #CanteraGrogueta.

Durant aquestos dies els equips estan tenint la primera presa de contacte amb les seues associacions. El projecte contempla una o dues convivències mensuals. Els groguets visitaran els centres i les asociacions gaudiran a les instal·lacions esportives del Villarreal CF.