La situació creada per l’expansió del coronavirus ha provocat la paralització de l’esport base a la província de Castelló

El futbol ha sigut un dels primers esports afectats, ja que la Federació de Futbol de la Comunitat Valenciana (FFCV), una de les que tenen més llicències, va comunicar a principis de setmana que secundava la mesura presa per la Real Federació Espanyola de Futbol (RFEF) de suspendre totes les competicions que organitza, en aquest cas des de Tercera Divisió cap avall. D’aquesta manera, el futbol base també s’atura, en principi per un periode de dues setmanes, i la gran majoria de clubs fins i tot han suspés els entrenaments.

Les categories inferiors del futbol sala han seguit el mateix camí, amb una aturada de dues setmanes, i entre els darrers en actuar de la mateixa manera està la Federació de Bàsquet de la Comunitat Valenciana (FBCV), que el darrer dijous va emetre un comunicat en el qual suspenia del 12 al 26 de març totes les competicions FBCV i IR, a més de les activitats del Programa de Tecnificació. Abans ja s’havia suspés la preparació de la selecció aleví.

Altres federacions que han suspés les competicions són la Federació de Volei de la Comunitat Valenciana, la Federació i la Fundació de Pilota o la Real Federación Española de Gimnasia, que ajorna les activitats previstes fins la segona meitat de maig. També s’ha suspés la reunió de les escoles de ciclisme prevista a la Vall d’Uixó o el III Trofeu BTT Escoles Tales, entre d’altres.