NOM DEL CLUB:

CLUB HANDBOL NULES.

ANY DE FUNDACIÓ:

2009.

PRESIDENT:

HÉCTOR GARCÍA.

PAVELLÓ:

POLIESPORTIU MUNICIPAL.

EQUIPACIÓ:

VERDINEGRA.

PRIMER EQUIP:

PRIMERA AUTONÒMICA.

A punt de cumplir la seua primera dècada d’existència, el Club Handbol Nules s’ha consolidat després de nou temporades com una de les principals ofertes esportives d’aquesta localitat de la Plana Baixa.

Un creixement meteòric des de l’any 2009 en el qual es va fundar aquest club, ja que ara tenen huit equips, sis dels quals pertanyen a l’escola d’handbol, a més de dos sèniors, un masculí i un femení, formats de manera íntegra amb jugadors i jugadores formats en la base del club nuler.

Més d’un centenar de persones formen actualment el club, el qual té el suport imprescindible de prop de 40 empreses de la localitat, a més de l’Ajuntament de Nules i la Diputació.

Aquesta temporada estan destacant diversos equips de la base verdinegra, com ara el cadet femení Peusans CH Nules, el qual en les properes setmanes es jugarà el títul de lliga i la possibilitat d’aconseguir l’ascens de categoria per a la propera temporada, la qual cosa li permetria jugar amb els 20 millors equips de la Comunitat Valenciana.

projectes de futur / El president del club, Héctor García, destaca el gran treball que es realitza des de la junta directiva, formada per pares i mares dels jugadors i jugadores, ja que «sense ells seria impossible continuar creixent». A més, el club es marca nous reptes i vol continuar creixent. García explica que «volem donar un salt de qualitat amb diversos projectes que tenim en ment per a la propera temporada, tot i que per a portar-los a terme ens cal un major recolzament humà, institucional, i sobretot, de les grans empreses del municipi, a les quals costa molt arribar».