Vols sentir tota l’emoció d’estar sota els pals defensant la samarreta del CD Castellón? Això és el que poden sentir els joves participants en la primera edició de l’Escola Albinegra de Porters, organitzada durant aquest mes de maig per la Fundació Albinegra.

Es tracta d’unes jornades de tecnificació per a porters, obertes i dirigides a jugadors nascuts de 2004 a 2012 inclòs, que s’estan realitzant en les instal·lacions de la Universitat Jaume I cada divendres de maig, del dia 10 al dia 31, en horari de 18.00 a 19.00 hores.

Les sessions estan dirigides pels tècnics de l’Escola Albinegra de Porters, encarregats d’aplicar en el futbol base el mètode utilitzat en el primer equip del CD Castellón, amb l’objectiu de poder millorar així la tècnica individual dels participants i viure aquesta experiència albinegra.

grups reduits / L’Escola Albinegra de Porters de la Fundació Albinegra es fa càrrec de totes les sessions així com les d’aula i video formatiu. Els porters i porteres inscrits en les Jornades de Tecnificació s’organitzen en grups reduits d’entrenament per a poder treballar i aprofundir de manera individual en els punts a desenvolupar del mètode.

Els joves porters van iniciar aquestes activitats el divendres 10 de maig, amb una classe amb coneixement orellut. L’àrea de porters de la Cantera Albinegra va dirigir les primeres classes als joves arquers que van decidir apuntar-se a les Jornades de Tecnificació. per a millorar i formar als joves porters.

L’àrea de porters va valorar molt positivament l’inici de les jornades i des de llavors, com els joves participants, espera amb ganes tornar a la gespa de l’universitat cada divendres per a continuar ensenyant nous conceptes als xiquets.

En les classes es procura premiar l’iniciativa i la creativitat abans que penalitzar l’error en la pràctica, i fomentar l’aprenentatge per comprensió, implicant als porters en la reflexió perquè tots milloren.