El bon treball realitzat durant la temporada a la Cantera Albinegra ja dona els seus fruits. I és que el darrer cap de setmana tant el juvenil B com el cadet A van guanyar les seues lligues.

El juvenil B del CD Castellón ja havia certificat setmanes enrere la seua presència en Lliga Nacional, que només està pendent de la posició final que ocupe el juvenil A en la seua lluita per pujar a Divisió d’Honor.

El darrer dissabte 4 de maig es van proclamar a més campions de Regional Preferent Juvenil després de guanyar l’Històrics de València per 3-1, la qual cosa va omplir d’alegria a tots els seus seguidors. A més, el president del CD Castellón, Vicente Montesinos, va baixar al vestidor per a donar-los personalment l’enhorabona.

Però el juvenil B no va ser l’únic equip de la Cantera Albinegra que va donar alegries el darrer cap de setmana. El cadet A es va imposar el mateix dissabte al Bétera, i amb la derrota del Primer Toque, l’equip albinegre aconsegueix el campionat de Regional Preferent Cadet i alhora l’ascens a Lliga Autonòmica.

Per la seua banda, el juvenil A del CFP Castalia continua lluitant pel campionat de Primera Regional Juvenil i va donar un pas de gegant en guanyar un rival directe com el Nules. L’infantil A del CD Castellón i l’infantil C del CFP Castalia han d’esperar una setmana més si volen certificar ser campions de les seues lligues.