El futbol es mou per ratxes, encara que per aconseguir-les cal posar molt esforç. Això últim ho tenia clar l’actual entrenador del Juvenil A del Villarreal CF, Carles Mulet: «Aposte molt per la cultura del treball, vull transmetre el que exigeix estar en un juvenil A del Villarreal».

Amb aquesta premissa, va prendre les regnes del Juvenil A allà per finals de novembre i es manté fins ara sense conèixer la derrota. «Estic molt content i molt orgullós de l’equip, perquè, al final, si no és per ells, no surten els resultats», afirma.

Els resultats de l’equip han estat positius des de la seua arribada a la banqueta i el canvi en l’equip és patent. «Hem canviat la mentalitat i, així, els resultats i la dinàmica positiva es veuen reflectits», assevera el míster del Juvenil A. Amb un gran nivell d’exigència i cultura del treball, l’equip del planter groc ha collit, des de la jornada 14, un total de dos empats i quatre victòries, les dues últimes per golejades davant el Torre Pacheco (1-4) i davant el Toledo (4-1).

SENSE SOSTRE // La bona marxa i el bon joc desplegat tornen a omplir d’expectatives el futur del juvenil groc. Mulet no posa sostre a on pot arribar l’equip: «Estar al juvenil A és sempre ser ambiciós i aspirar el màxim».

El conjunt groc visita el camp del Real Múrcia, per disputar aquesta mateixa tarda un partit complicat davant el segon classificat, del qual només el separen sis punts. Així doncs, una victòria seria clau per acostar-se als llocs de privilegi de la taula classificatòria i somiar amb alcançar un bitllet per a disputar la Copa del Rei la propera campanya.