El fort temporal de pluja que pateix la província de Castelló des del darrer dijous, i el qual està previst que continue durant aquest cap de setmana, ha tingut un fort impacte en l’activitat esportiva fins al punt de provocar la suspensió d’entrenaments i partits en molts esports.

El futbol ha sigut un dels més perjudicats. Així, molts dels clubs de base de la província van haver de suspendre els entrenaments prevists per al dijous i per a la jornada d’ahir.

També el dijous la Federació de Futbol de la Comunitat Valenciana va emetre un comunicat en el que anunciava la suspensió de la jornada de competició prevista per a aquest cap de setmana en les categories cadet, infantil, aleví, benjamí i prebenjamí, tant de futbol masculí com femení i de futbol sala. Ahir es va ampliar la decisió als juvenils i està previst que en els propers dies s’informe sobre la proposta de noves dates per a recuperar la jornada suspesa.

També van decidir ajornar els partits d’aquest cap de setmana les federacions valencianes de volei i handbol, mentre que la de bàsquet va optar per mantindre la jornada, tot i donant facilitats als clubs que vulguen canviar de pavelló per a poder disputar els seus partits.

Per la seua banda, el Club de Campo del Mediterráneo va suspendre les classes de l’escola de competició de golf de dijous i divendres, a més de les classes de l’Escola Esportiva previstes per a aquest cap de setmana.

tancament d’instal·lacions / A més de l’activitat dels clubs esportius provincials, la pluja també ha afectat a molts xiquets i xiquetes més, ja que, per exemple, l’Ajuntament de Castelló va prohibir el dijous l’accés a les instal·lacions esportives de la ciutat. El mateix va fer l’Ajuntament de Vila-real, per la qual cosa no es va disputar cap partit dels tornejos locals que organitza el Servei Municipal d’Esports. Aquesta mesura es va prorrogar ahir i també es va traslladar a moltes altres localitats.

I és que la possibilitat de que continuen les fortes pluges, a més del perill per als desplaçaments d’equips i aficionats per carretera, fa que la precaució es pose per damunt de tot.